IFK-VÄXJÖ-_RGB

Funktionärsanmälan

Funk

Funktionärsuppdrag vintern 2023

Här nedan ser ni en lista med alla valda eller tilldelade funktionärsuppdrag för inomhussäsongen 2023. Vi är som vanligt supertacksamma för att de allra flesta gjort sina val i enlighet med föreningens funktionärspass. Ca två veckor före respektive tävling kommer en påminnelse skickas till alla funktionärer för den tävlingen. Ca en vecka före tävlingen kommer en funktionärslista med uppgift och tider för funktionärsuppdragen.

Funktionärsuppdrag inomhus 2023

 

Funktionärsuppdrag och policy 2023

Hej,
Nu är det dags att välja funktionärsuppdrag för 2023. Detta gäller för ALLA aktiva födda 2012 och tidigare i IFK Växjö.

Vi har på önskemål redan nu även gjort ett formulär för att välja vilka motionslopp man vill hjälpa till på.

Notera att formuläret är till för alla grupper och att vi därför visar alla tillgängliga alternativ när det gäller antal funktionärsuppdrag. De tävlingar ni fyller i att ni kan vara med på kommer ni bli kallade till, fyll inte i fler tävlingar än de du vill hjälpa till på.
Ni som inte fyller i funktionärsanmälan kommer vi sätta upp på de tävlingar där det finns behov – vi jämför funktionärsanmälan med medlemsregistret för att säkerhetsställa att alla IFK Växjös aktiva medlemmar på detta sätt bidrar till föreningens verksamhet.

Om du vid behov behöver byta funktionärspass får du själv hitta någon att byta med samt maila ändringen till anmalan@ifkvaxjo.se