IFK-VÄXJÖ-_RGB

Funktionärsanmälan

Funk

Funktionärsuppdrag 2024

Det är nu dags att göra dina val för funktionärsuppdragen inför 2024. Detta gäller för ALLA aktiva födda 2013 och tidigare i IFK Växjö.

Länkar till formulär för funktionärsanmälan:

  1. Inomhustävlingar: https://forms.gle/byZEsLtqSae2c8ZMA den 3 december 2023.

  2. Motionslopp: https://forms.gle/kTC1wtU4uqGk25Q38 – SENAST den 1 april 2024.

För att tillmötesgå önskemål har vi redan nu skapat ett formulär för att välja vilka motionslopp du önskar hjälpa till på.

Notera att formuläret inkluderar alla tillgängliga alternativ när det kommer till antal funktionärsuppdrag. De tävlingar du markerar att du kan delta i kommer du att bli kallad till. Var noga med att inte ange fler tävlingar än du faktiskt kan och vill delta som funktionär på.

För de som inte fyller i funktionärsanmälan kommer vi att tilldela funktionärsuppdrag där det finns behov. Vi kommer att jämföra funktionärsanmälan med medlemsregistret för att säkerställa att alla aktiva medlemmar i IFK Växjö på detta sätt bidrar till föreningens verksamhet vilket är en del av vår verksamhetsidé.

Viktig information: Om det skulle uppstå behov av att byta funktionärspass, ansvarar du själv för att hitta någon att byta med. Vänligen maila ändringen till anmalan@ifkvaxjo.se.

Tack för ditt engagemang och bidrag till IFK Växjös gemenskap. Vi ser fram emot en framgångsrik och minnesvärd säsong tillsammans!

INFORMATION TILL FUNKTIONÄRER

Här nedan presenteras listan med valda eller tilldelade funktionärsuppdrag för inomhussäsongen 2024. Vi är tacksamma för att de flesta av er har gjort era val i enlighet med föreningens policy för antal funktionärspass. Ert engagemang och stöd är avgörande för att våra tävlingar ska bli framgångsrika och minnesvärda för alla deltagare.

Påminnelse och Information:

Ca två veckor före varje tävling kommer en påminnelse att skickas till alla funktionärer som är uppsatta för just den tävlingen. Detta för att säkerställa att ni är informerade och förberedda för era uppdrag.

Funktionärslista:

Ca en vecka före tävlingen kommer en detaljerad funktionärslista att publiceras. Denna lista kommer att inkludera specifika uppgifter och tider för era funktionärsuppdrag. Det är viktigt att ni tar del av denna information i förväg för att underlätta planeringen och säkerställa en smidig genomförande av evenemanget.

Vi uppskattar er dedikation och ser fram emot en fantastisk inomhussäsong tillsammans. Tack för ert värdefulla bidrag till föreningen och dess verksamhet.