IFK-VÄXJÖ-_RGB

öppna träningen

Kalender

Öppen träning/ungdomssatsningen

Nuläge/grundtanke:

IFK Växjö bedriver verksamhet för lågstadiet på ett antal Friidrottsskolor runt om i Växjö. Eftersom intresset är stort har flera av våra friidrottsskolor kö. Därför erbjuder IFK Växjö Öppna Träningen, vilket endast är till för de som står i kö.

Vi erbjuder Öppen Träning på måndagar. Vi har två grupper. Den första 17:30-18:30 och den andra 18:30-19:30. Här gäller samma principer som för övriga grupper. Det vill säga att man föranmäler sig, och betalar avgift om man vill fortsätta efter tre gånger. Dock har vi ingen kö på denna verksamhet. Observera att det inte är tillåtet att samtidigt vara med på träningen på en Friidrottsskola och Öppna träningen.

Vi erbjuder Öppna Träningen de veckor det är skola. Titta även på nyheter för aktuell information. Där lägger vi även upp om lovverksamhet. Anmälan sker under fliken: Öppna Träningen 17.30-18.30 respektive Öppna Träningen 18.30-19.30 beroende på vilken tid som passar er bäst (detta går att byta i ett senare skede). För eventuella frågor går det bra att kontakta ansvarig Jennifer Rudberg på:jennifer@ifkvaxjo.se eller kansliet på 0470-16116.

Barn är välkomna till vår verksamhet från och med den termin de börjar första klass i skolan.

Betalning

För att ingå i Öppna Träningen ska man betala medlemsavgift och träningsavgift. Som ny har man rätt att testa tre gånger innan man betalar. Våra avgifter är på kalenderår. Ni som börjar i en träningsgrupp före sommaren betalar för hela kalenderåret. För er som börjar efter sommaren gäller HEL medlemsavgift och HALV träningsavgift för resten av året. Se mera info om kostnader på Medlemssidorna.

Nyheter

Fina insatser och DM medaljer till IFK Växjö på DM 10km landsväg
Fina insatser och DM medaljer till IFK Växjö på DM 10km landsväg
I fredags avgjordes DM på 10km landsväg i samband med Eksjö stadslopp och flera löpare från IFK gjorde fina insatser.
Läs mer
Så gick det för våra IFK´are på Nordiska mästerskapen
Så gick det för våra IFK´are på Nordiska mästerskapen
I helgen var det första Nordiska mästerskapen för seniorer på 60 år. Där hade vi 5 IFK´are till start.
Läs mer
Lag-USM
Lag-USM
I lördags var våra aktiva födda 06-08 med i lag-USM i Karlskrona. Ett något sargat lag ställde upp mot 12 andra vassa lag för att kämpa om lag-USM medaljerna och alla våra aktiva gjorde kanonbra och stora kämpainsatser för att bärga så många poäng som möjligt.
Läs mer