IFK-VÄXJÖ-_RGB

Boka träningsläger i Växjö

Traningslager tka banner 2

i en riktig friidrottsmiljö med möjlighet till träning i Telekonsult Arena vintertid samt på Värendsvallen och i Telekonsult Arena sommartid.


 

Telekonsult Arena med sex banor 200 m med doserade kurvor, tre längdhoppsgropar, två höjdhoppsbäddar, 2 stavbäddar, kula med nedslag för stålkulor, spjutduk samt två kastburar. Mondobanor på alla ytor. Mjukare underlag på en längdansats och en stavhoppsansats. Åtta banor 100 m på mjukare underlag i direkt anslutning till Telekonsult Arena i Tipshallen. Möjlighet till eget låsbart omklädningsrum för just er grupp samt tillgång till trådlöst internet i arenan. Ta en titt på insidan: Panoramavy av arenan.

Värendsvallen med 8 banor 400 m, två längdhoppsgropar i olika vindriktning, höjd, stav, kula samt långa kast och kula på separat kastplan i två vindriktningar.

Terränglöpning med uppmärkta spår från 2 till 42 km. Totalt ca 100 km terräng- och asfaltsbanor. Styrketräning och tester i ny och modern anläggning på Arenastaden.


Boende och måltider.

Boende, måltider och träning finns på bekvämt och praktiskt gångavstånd. Välj det boende som passar er. Det finns möjlighet att boka allt från hotell eller vandrarhem till hårt underlag – allt till förmånliga priser.
Även måltider kan bokas till förmånliga priser.


Vi anpassar träningslägret efter era krav och intressen.

Ni väljer själva vilket utbud som ni önskar. Helpension med boende, mat samt träning eller enbart träning. Vår målsättning är att erbjuda er exakt det som ni önskar till en prisnivå som passar er budget.

Vi välkomnar såväl enstaka aktiva som stora grupper, en dag eller längre tidsperioder.
All utrustning för ett lyckat träningsläger i en inspirerande miljö ingår.


Kontakta oss för mer info, så hjälper vi er att ordna ett högklassigt träningsläger för era aktiva och tränare.

 
IFK VäxjöTelekonsult Arena
Mikaela Wieslander MayerFredrik Ahlström
tel 0470-161 16tel 0470-73 10 50
info@ifkvaxjo.seinfo@telekonsultarena.se
ww.ifkvaxjo.sewww.telekonsultarena.se
 
Lager 4 4