IFK-VÄXJÖ-_RGB

friidrottsskolor (lågstadiet)

IFK Växjös verksamhet för barn på lågstadiet (årskurs 1- 3)

Välkommen till IFK Växjös spännande friidrottsverksamhet för barn i lågstadiet (årskurs 1-3)! För närvarande driver vi åtta friidrottsskolor spridda över olika stadsdelar i Växjö, samt i Ingelstad, där barn i lågstadieåldern har möjlighet att delta och utvecklas.

Barnen är hjärtligt välkomna att ansluta till vår verksamhet det termin de börjar första klass. Våra friidrottsskolor håller sina träningar på olika platser i Växjö med omnejd, och ibland förflyttar vi verksamheten till Telekonsult Arena/Värendsvallen för träning och tävling i en fantastisk atmosfär.

Om du är intresserad av att anmäla ditt barn till någon av våra friidrottsskolor, ber vi dig fylla i formuläret till höger på denna sida. När det finns tillgängliga platser i den valda friidrottsskolan kommer du att få ett e-mail från den aktuella friidrottsskolan som erbjuder en plats. Genom att fylla i formuläret gör du en intresseanmälan och placerar ditt barn i kön. Vänligen vänta på en bekräftelse från en ledare i friidrottsskolan innan ditt barn kan börja delta i vår verksamhet.

Observera att väntetiden för att få en plats kan variera eftersom antalet platser är begränsat och kön kan variera. Under väntetiden erbjuder vi också öppen träning, och du kan få mer information om det här: Öppna Träningen. Vänligen notera att det inte är tillåtet att samtidigt delta i träningen på en friidrottsskola och Öppna Träningen.

För föräldrar som är intresserade av att engagera sig som ledare i träningsgruppen kan det ibland finnas möjlighet till förtur för deras barn. Detta förutsätter att det finns ett ledarbehov i den specifika friidrottsskolan och att barnet har rätt ålder för att delta. På skolloven erbjuder vi ibland även olika lovverksamheter – se aktuell information på vår hemsida eller kontakta IFK Växjös kansli för mer detaljerad information.

 Vill du testa på friidrott?

Går du på lågstadiet (åk 1-3) och är nyfiken på att testa friidrott? Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse, och en av våra ledare kommer att kontakta dig så snart det finns en plats tillgänglig på någon av dina valda Friidrottsskolor. Under tiden du väntar på en plats i Friidrottsskolan erbjuder vi träning varje måndag för de barn som går i årskurs 1-3. Mer detaljerad information om träningen kommer till dig när du har fyllt i formuläret nedan.

Anmäl ditt intresse för Friidrottsskolan och utforska möjligheterna!: Intresseanmälan Friidrottsskolan

Kontaktuppgifter och träningstider:


Bäckaslöv: Söndagar 16:30-17:30
Kontakta: backaslovfriidrottsskola@gmail.com

Hovshaga: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: hovshagafriidrott@gmail.com

Högstorp: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: hogstorpfriidrott@gmail.com

Ingelstad: Onsdagar 17:00-18:00
Kontakta: ingelstadfriidrott@gmail.com

Teleborg: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: ifkteleborg@gmail.com

Ulriksberg: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: diskusanna1@hotmail.com

Åryd: Pausad pga för få ledare.
Vill du vara ledare? Kontakta: info@ifkvaxjo.se 

Öjaby: Fredagar 17:00-18:00
Kontakta: henrik.s.r.nilsson@gmail.com

Östra Lugnet: Söndagar 17:30-18:30
Kontakta: ostralugnetsfriidrottsskola@gmail.com

Betalning

För att ingå i en träningsgrupp ska man betala medlemsavgift (350kr) och träningsavgift (700kr). Som ny har man rätt att prova på tre gånger innan man betalar. Våra avgifter är på kalenderår. Ni som börjar i en träningsgrupp före sommaren betalar för hela kalenderåret. För er som börjar efter sommaren gäller HEL medlemsavgift och HALV träningsavgift (350+350=700kr) för resten av året. Se mera info på Medlemssidorna.