IFK-VÄXJÖ-_RGB

Träningsgrupper

Välkommen till IFK Växjö – platsen där friidrott möter gemenskap och utveckling!

IFK Växjö är stolta över att erbjuda träning för alla, från 7 år och uppåt, inklusive parasport. Vi hälsar ditt barn välkommet till vår verksamhet från och med den termin då barnet börjar första klass i skolan. Hos oss finns möjligheten att påbörja friidrottsträningen i stort sett när som helst i livet, så du är välkommen att börja med friidrott även senare än lågstadiet.

Friidrotten är en sport som passar de flesta olika typer av individer. Om du tidigare har tränat en annan idrott som du inte längre tycker är lika rolig, kan du kanske hitta din nya passion inom friidrotten. Vi erbjuder olika grenar som passar olika intressen och färdigheter. Oavsett om du vill tävla eller träna som motionär är du hjärtligt välkommen.

I de yngre grupperna tränar alla tillsammans för att främja individuell utveckling, samhörighet och gemenskap. Från 13 år och uppåt struktureras grupperna något mer, baserat på vilka grenar du är intresserad av och hur mycket du vill träna. Vi uppmuntrar både motionärer och ambitiösa idrottare att delta i våra träningspass.

För mer detaljerad information om IFK:s träningsstruktur, klicka här!

Här nedan hittar du även länkar till alla ungdomsgruppers och Friidrottsskolors gruppsidor. Där finns information om träningstider, kontaktpersoner och annat som kan vara av intresse för dig och ditt barn. Om du är intresserad av att anmäla ditt barn till någon av våra friidrottsskolor, klicka dig vidare till Friidrottsskolor nedan.

Vi ser fram emot att välkomna både dig och ditt barn till IFK Växjö, där vi tillsammans strävar efter att skapa en positiv och inkluderande miljö för alla friidrottsentusiaster!