IFK-VÄXJÖ-_RGB

Veteranerna

IFK Växjös – Veteranträning

Du som är 35 år och äldre och vill träna och/eller tävla i friidrott är varmt välkommen till vår nystartade veteranträningsgrupp. Träningen är både för dig som är nybörjare och för dig som har friidrottat tidigare. Träningspassen anpassas till deltagarna. 

Ett exempel på upplägg på ett pass är uppvärmning med jogg, häckgång och löpskolning, val av grenspecifikt inslag (hopp, kast, löpning) och avslut med styrka och/eller flås i form av cirkelträning, medicinbollskast eller intervaller. Vid behov delar vi in oss i grupper. Vi har ett brett åldersspann och deltagare med olika träningsbakgrund. Gemensamt har vi intresset att få träna friidrott och utvecklas tillsammans!

Vi tränar utomhus på Värendsvallen och kastplan så länge vädret tillåter och inomhus i Telekonsult Arena vintertid. Möjligheter till ombyte finns i Telekonsult Arena.

Tid: Tisdagar kl. 19:30-21:00

Samling: Värendsvallens huvudläktare (Telekonsult Arena vintertid)

Vill du läsa mer om veteranfriidrott hittar du information på friidrottsförbundets veteransida.

Vill du vara med?

Kom och träna med oss! Gör gärna en intresseanmälan här först, eller bara kom. Har du frågor gällande träningen kan du kontakta veterankommittén ifkvaxjoveteran@gmail.com

Du får prova på tre gånger innan du bestämmer dig. Fyll sedan i detta formulär om du vill vara med. Medlemsavgift är 350 kr per helår och träningsavgift 700 kr/kalenderår. Faktura mailas efter att du deltagit vid tre tillfällen. Frågor m.m. kontakta info@ifkvaxjo.se eller ring 0470-16116.

Tävlingar

Söker du aktuella tävlingar?
Tävlingskalendrar Östsvenska friidrottsförbundet