IFK-VÄXJÖ-_RGB

Bli medlem i IFK Växjö

Vid IFK Växjös årsmöte behandlades medlem- och träningsavgifter för våra aktiva och medlemmar och följande blev beslutat gällande för 2024.

Medlems- och träningsavgifterna faktureras genom medlemsregistret MyClub i början av varje år, alternativt för nya medlemmar efter tre prova på tillfällen.

Medlemsavgifter:

Medlemsavgift enskild medlem: 350:-/år
Medlemsavgift familj* medlem: 700:-/år

*Inkluderar familjemedlemmar som bor på samma adress.

Träningsavgifter:

Familjer med tre eller fler aktiva barn i föreningen betalar full träningsavgift för de två äldsta barnen. Därefter tillämpas en reducerad avgift på hälften för övriga barn. Detta gäller som ett sätt för oss att underlätta för familjer med flera barn samtidigt som vi fortsätter att stödja och främja deltagandet inom föreningen.

födda 2014 eller senare:

700:-/år

födda 2013:

1100:-/år

födda 2010 till 2012:

1300:-/år

födda 2007 till 2009:

1900:-/år

födda 1990 till 2006

2200:-/år

födda 1989 eller tidigare

3500:-/år

Special träningsavgifter

Parasport ungdom: 700kr/år
Löpgrupp motion*: 700kr/år 
Friidrott motion*: 700kr/år

*Denna avgift gäller för dig som tränar med vår verksamhet en gång i veckan. Vill du ha en egen tagg till Telekonsult Arena för mer/egen träning och/eller om du vill tävla ska du istället betala den åldersbaserade träningsavgiften.

Börjar du träna efter 1 juli 2024 betalar du hela medlemsavgiften men halva träningsavgiften.

Som medlem i IFK Växjö...

 • Bidrar du till att vi kan fortsätta utveckla IFK Växjö som en av de bästa friidrottsklubbarna i Sverige
 • Kan du här registrera dig som medlem hos Intersport. Det ger både dig själv och IFK Växjö en kick-back på gjorda inköp. (Glöm ej ange att du är medlem i IFK Växjö)
 • Är du välkommen till våra klubbkvällar och andra erbjudanden på Intersport
 • Är du välkommen att medverka på andra eventuella medlemsaktiviteter som föreningen anordnar

Som aktiv i IFK Växjö...

 • Ska du betala medlems- och träningsavgift.
 • Ska du sälja 10 adventskalendrar under hösten (är ni flera syskon som är aktiva i IFK Växjö får äldsta syskonet 10 kalendrar och övriga syskon 5 kalendrar var).
 • Ska dina föräldrar om du är med i någon av våra Friidrottsskolor hjälpa till som funktionär vid Växjö Olympiaden (går alltid en lördag i månadsskiftet september/oktober), samt vid våra Friidrottsskoletävlingar.
 • Ska dina föräldrar, från det året du fyller 11 år, hjälpa till som funktionär vid minst två tillfällen vid våra inomhusarrangemang, samt vid minst två av våra motionslopp. Vår funktionärspolicy kan du läsa om här: IFK Växjös Funktionärspolicy
 • Ska du, från det året du fyller 14 år, hjälpa till som funktionär vid minst tillfällen vid våra inomhusarrangemang, samt vid minst två av våra motionslopp (detta utöver ovan punkts uppdrag).
 • Skyddas du av en olycksfallsförsäkring från det att du betalat in medlems- och träningsavgiften, info om den hittar du här: Folksams Idrottsförsäkring
 • Får du träna i Telekonsult Arena året om, och/eller i gymnastiksal om du är med i någon av våra Friidrottsskolor.
 • Har du tränare som leder gruppens träningspass.
 • Får du anmälningsavgiften betald till många tävlingar. Friidrott är en tävlingsidrott och om friidrott är nytt för dig som förälder finns det en bra kostnadsfri webbaserad utbildning för dig här: Föräldrautbildningen
 • Får du som äldre (elitaktiv) tillgång till att träna styrketräning på HPC eller i Telekonsult Arena (det krävs att du genom gått en lyftutbildning).
IFK Växjö herrlag