IFK-VÄXJÖ-_RGB

jobba med oss

Musikhjälpen bild utan QR kod (1)

Jobbannons: Projektanställd för Idrottsklivet hos IFK Växjö

IFK Växjö, en ideell friidrottsförening grundad 1919, är idag stolta över sina cirka 1,000 medlemmar. Vår förening bygger på värdeorden gemenskap, engagemang, samarbete, ödmjukhet och hållbarhet.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt kansli: Projektanställd för Idrottsklivet.

Om tjänsten:

Som projektanställd för Idrottsklivet är din huvudsakliga uppgift att utveckla och leda vår verksamhet i Araby. Du kommer att samarbeta med vår partner Atea och tillsammans med dem och IFK Växjö hitta nya samarbeten för att knyta samman de äldsta barnen i Miniorlandslaget med våra ordinarie träningsgrupper. Detta inkluderar att rekrytera och utbilda tränare och ledare samt säkerställa att våra ledare har de rätta verktygen för att engagera barnen från Araby på ett positivt sätt. Du kommer att fungera som en coach för våra tränare och vid behov leda träningar själv.

Kvalifikationer:

För att vara kvalificerad för tjänsten bör du ha en förmåga att skapa nya kontakter, både med kommunen och nya partners, samt förstå behoven för att utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som är social, trivs med att samarbeta och samtidigt kan ta en tydlig ledarroll.

Erfarenhet av att leda och inspirera barn och unga är meriterande och uppmuntras starkt. Vi ser gärna att du har en passion för att arbeta med barn och unga samt förmågan att skapa en positiv och stödjande miljö för deras utveckling.

Även om en del av arbetet sker ”på fältet” i samband med träningar är det viktigt att du även har god datorvana och trivs med administrativt arbete.

Om oss:

I vår projektgrupp för Miniorlandslaget ingår två representanter från IFK Växjö, tre från Atea och en från Växjö Kommun/Araby Park Arena. Tillsammans arbetar vi med glädje för att skapa möjligheter för fler barn och familjer att vara en del av vår idrottsförening.

Som den projektanställde för Idrottsklivet kommer du att inneha en central och nyckelroll i projektgruppen. Du kommer bland annat att samordna och leda insatserna för att utveckla Miniorlandslaget och skapa starka kopplingar mellan barnen i Miniorlandslaget och våra ordinarie träningsgrupper.

Träningarna leds av kompetenta huvudledare från IFK Växjö, engagerade hjälpledare från Atea samt underbara föräldraledare och personal från Araby Park Arena. Våra Miniorlandslagets barn, som är mellan 7 och 12 år gamla, uppgår till cirka 80 inskrivna medlemmar, och ungefär 50 barn är närvarande vid varje träningstillfälle. För mer information om Miniorlandslaget, besök vår webbplats: www.ifkvaxjo.se/miniorlandslaget.

Arbetstider och anställningsgrad:

Exakta arbetstider sker efter överenskommelse, men räkna med att en del av arbetet sker på kvällar och ibland även helger i samband med träningar och andra evenemang. Anställningsgraden är flexibel och kan variera mellan 25–50 % beroende på kvalifikation och överenskommelse. Projektanställningen sträcker sig över två år (2024–2025) med förhoppning om en förlängning.

Ansökan:

Om du är intresserad av tjänsten, skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt, men senast 2024-02-28. Ansökningar skickas till info@ifkvaxjo.se. Eventuella frågor eller funderingar kan skickas till samma e-postadress.

Tillsättning sker löpande.

Sommarjobba hos oss

Jobbannons: SOMMARJOBB FÖR UNGDOMAR FÖDDA 2006–2008

Vill du tillbringa din sommar med ett givande och roligt jobb? Då har du chansen att söka sommarjobb hos IFK Växjö, där Växjö Kommun är vår stolta samarbetspartner. Vi söker engagerade ungdomar födda 2006–2008 för spännande arbetsuppgifter som ledare för vår Sommaridrottsskola samt andra varierande uppgifter.

Arbetsuppgifter:

Som sommarjobbare kommer du främst att agera som ledare för vår Sommaridrottsskola. Dessutom kan det innebära andra uppgifter där du får chansen att bidra och utvecklas. Arbetsperioden sträcker sig över veckorna 25, 26 och 33. Möjlighet till extrajobb på diverse aktiviteter kommer finnas.

Lön och arbetstid:

Lönenivån varierar beroende på ålder och relevant friidrottsledarutbildning. Den lägsta lönen är en timlön på 80 kr/h inklusive semesterersättning. Varje sommarjobbare kommer erbjudas minst 60 timmars arbete under de tre veckorna. En fantastisk möjlighet att tjäna pengar och samtidigt ha roligt!

Ansökan:

Skicka din ansökan senast 10/3 2024 till: anmalan@ifkvaxjo.se. Ansökan ska inkludera ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för detta roliga sommarjobb.

Förberedelser och träffar:

Vi kommer kalla till en gruppintervju och informationsträff i slutet av mars. Inför Sommaridrottsskolan kommer vi att arrangera ytterligare träffar i maj/juni, inklusive utbildning för att du ska känna dig väl förberedd och trygg i din roll som ledare. Dessa träffar kommer du få ersättning för.

Viktiga regler och information:

För att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö har Växjö Kommun särskilda regler för sommarjobbare. Det inkluderar kravet att alla som sommarjobbar, inklusive ledare och tränare i vår förening, behöver visa upp ett begränsat utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag kan enkelt beställas hos polisen. Mer detaljerade anvisningar finns tillgängliga på Växjö Kommuns webbplats.

Observera att detta sommarjobbserbjudande endast gäller för de som inte redan har ett annat sommarjobb via Växjö Kommun. Vi värdesätter och strävar efter att skapa en trygg och inkluderande arbetsmiljö för alla våra sommarjobbare.

Kontakt och frågor:

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta kansliet enligt nedan:

Mikaela Wieslander Mayer

E-post: mikaela@ifkvaxjo.se

Telefon: 0470-161 16

Mer information kommer att delges under våren. Sök redan nu och se fram emot en sommar full av utmaningar och glädje hos IFK Växjö!