IFK-VÄXJÖ-_RGB

Sommaridrottsskolan

Välkomna till IFK Växjös Sommaridrottsskola

Alla idrottsintresserade barn födda 2010–2015 är välkomna att vara med i årets Sommaridrottsskola. Dagarna kommer att fyllas med olika aktiviteter, både friidrott, andra idrotter och roliga lekar.

Nytt för i år är att vi bjuder in friidrottssugna barn födda 2016 till att vara med under vecka 33.

Nytt är också att vi under vecka 25 erbjuder möjligheten till “Fritids” före och efter Sommaridrottsskolan. Lämning från kl. 07.30 och hämtning fram till kl. 16.30. Detta tillval görs vid anmälan och kostar 150 kr extra per dag. På “Fritids” bjuder vi på frukost och mellanmål.

Anmälan

Var? På Värendsvallen, Arenastaden. Varje dag samlas vi på löparbanorna nedanför arenans huvudläktare (tag med kläder efter väder).

Anmälan: Via länkarna bredvid. Är barnet inte redan medlem tillkommer medlemsavgift på 350 kr. Medlemsavgiften betalas endast en gång vid anmälan till flera veckor.

Övrigt: I priset ingår superroliga idrottsaktiviteter och lekar med våra omtyckta äldre aktiva, samt varsin t-shirt (delas ut i slutet på första dagen), diplom och ytterligare någon överraskning. Tag med egen lunch till alla dagar utom den sista för veckan då vi bjuder på lunch (OBS! Det finns ingen möjlighet att värma lunchen). Sista dagen på veckan är det vattenkrig för de som vill vara med. Ta gärna med ombyte för detta.

Frågor? Har du frågor går det bra att maila till jennifer@ifkvaxjo.se eller ringa till 0470–16116. 

Välkomna till en rolig vecka med IFK Växjö