IFK-VÄXJÖ-_RGB

Sommaridrottsskolan

Välkomna till årets Sommaridrottsskola med IFK Växjö!

Vi hälsar alla idrottsintresserade barn födda 2011–2016 varmt välkomna att delta i vår Sommaridrottsskola. På Värendsvallen i Arenastaden kommer vi tillsammans skapa minnen för livet med en vecka fylld av härliga aktiviteter, inklusive friidrott, andra roliga idrotter och lekfulla övningar.

Vecka 25: Vi erbjuder även möjligheten till ”Fritids” före och efter Sommaridrottsskolan. Här kan ni lämna era barn från kl. 07.30 och hämta dem fram till kl. 16.30. Detta tillval kostar endast 150 kr extra per dag och inkluderar frukost och mellanmål.

Vecka 33: För de små friidrottsentusiasterna födda 2017 har vi en särskild inbjudan att delta i Sommaridrottsskolan under denna vecka.

Anmälan

Var? Vi samlas varje dag på löparbanorna nedanför Värendsvallens huvudläktare. Glöm inte att klä er efter vädret för en optimal upplevelse!

Anmälan: Registrera er via länkarna här bredvid. Observera att om ditt barn inte redan är medlem tillkommer en medlemsavgift på 350 kr, som endast betalas en gång vid anmälan till flera veckor.

Här kan du se vilka som anmält sig till de olika veckorna:

SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR GARANTERAD T-SHIRT: 19 MAJ. DÄREFTER ÄR ANMÄLAN ÖPPEN FRAM TILL DAGEN INNAN RESPEKTIVE VECKAS FÖRSTA DAG, OCH T-SHIRT KAN DÅ EJ GARANTERAS P.G.A. LEVERANSTID.
Sista anmälningsdag för garanterad t-shirt: 7 juli. Därefter är anmälan öppen till och med 11 augusti, t-shirt kan då ej garanteras P.G.A. LEVERANSTID.

Övrigt: I priset ingår superroliga idrottsaktiviteter och lekar med våra omtyckta äldre aktiva som är ledare. Varje deltagare får en t-shirt (delas ut i slutet på första dagen) och diplom. Glöm inte att ta med egen lunch varje dag, förutom sista dagen då vi bjuder på lunch (OBS! Ingen möjlighet att värma lunchen). Avsluta veckan med ett vattenkrig för de som vill vara med – ta gärna med ombyte för detta!

Frågor? Har du några funderingar är du välkommen att mejla till jennifer@ifkvaxjo.se eller ringa 0470–16116. Du hittar också mer information på vår hemsida www.ifkvaxjo.se/sommaridrottsskolan.

Vi ser fram emot en fantastisk och minnesvärd vecka tillsammans med er på IFK Växjös Sommaridrottsskola!